Når vaksne mennesker mobber…!?

Når eg ser vaksne mennesker mobba på internett blir eg både sint og skuffa,

og mange tankar går igjenom  hovudet mitt då:

Kva oppdragelse har dei hatt? og kva tenker dei egentligt ?

Kva får eigentleg «Vaksne» mennesker til og kalle andre mennesker Stygge med fullt navn og i full offentlighet ?

Ein sak eg bl.anna sikter til er etter farmen Marita Wennervold Hollen røyk ut av Farmen, såg eg mange stygge kommentarar: Ho har bl.anna blitt kalt Stygg fleire gånger, «endeleg er den silikonkjerringa ute, hurra!!»

«botox og sillikon kjerring» osv husker ikkje alt eg leste..  Ein ting som er bra er alle dei som tar Marita i forsvar og viser at dei er i mot mobbing, skriver at ho er fin osv.

det er dei som er dei skjikkkelig vaksne. Det er så bra at alle som er motstanderar av mobbing seier i frå.

Og det er ikkje berre her voksne mobber på internett, nei » vaksne»  Så og sei overalt, i politiske debatter f.eks

er det mange som ikkje kan diskutera politikk utan og kobla inn utsjåande ( og andre ting)  til poliktikarena,

«Vegta til Erna Solberg» , » Homo Knut Arild Hareide» , » Den løgne ungen til Arve Kvambe / Jens Stoltenberg» , «Narko Hallgeir Langelang», » nazi-siv»

Det er greit og ha meininger om politikarar og parita deira, det går tross alt ikkje an og ha detbatter og diskutera politikk utan,

Eg er lite ening med Jens Stoltenberg og hans politikk, Faktisk heilt uenig i det meste ..  og det det er mange politikarar eg har «oppi halsen» pga politiske meiningar,

men det  og trekka inn deira utsjåande, og endå verre utsjåande til deira born og familie og skriva det i full offentlighet er og gå mykje for langt.

og som sagt er det mobbing alt for mange stader i det offentlege rom.

Ein kan lura på kva folk det er som held på slik, og har dei born ? tenker dei på at dei faktisk er rollemodellar ? borna ser opp til sine foreldre og då foreldra held på, på denne måten

for dei selvfølgelig eit intrykk av at dette er greit, og på denne måten dei kan vara med på og skapa mobbarar..! Ta dykk i samen og sjekk at hjernen er tilkobla før dykk opnar kjeften. .!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.