Til Eventyrlandet med Blanda følelser..

Javel.. Tirsdag.

I helgå var eg, søstera mi og tantongen min og testa  Eventyrlandet. Det va alt i alt en gild tur, litt trist og sjå dei gamle Havanna lokalene igjen.

Lekeområdet:

Det var eit bra, stort område boltreplass for energi fulle,viltre ungar som er gla i og springa,klatra aktion og full fart, men ingeting der for dei litt rolegare ungane som heller vil teikning, Duplo/Lego Byggjing, klossar osv,osv…  Eg synest at Eventyrlandet Sko vert en plass for alle Barn, bådet for dei viltre og dei rolege.

Dett er ikkje ein Plass for dei som har barn som føretrekk eit rolegare aktivitetsnivå.

Viss eg sko sett Terningkast på lekeområdet Blir det ein Firer.

kafèKafèn og Maten:  På Eventyrlandet`s Heimeside står det at de har stort utvalg av:

varm mat, varm og kald drikke, is og godteri og mykje meir.

Is og godteri hadde dei, men utvalget av varm mat og kald drikke var vel heller sløft.

Til ein stad for barn og var, var det dårlig at dei ikkje ein gong hadde barnemeny. kun pølse og pomfri, dei kunne godt hatt større valg for barna, kanskje Barnahamburgermeny.

Dei kunne og hatt salat og frukt skåler til store og små. Kanskje i løs vekt?

Det var bra at dei selde vatn, juser, ol. Men Brus valget kunne vore litt betre, det var veldig bra at dei hadde Campagnebrus og fanta. Men du kunne ikkje velga kvifor ein brus du ville, verken for dei som vil ha vanlig brus eller diabetikerane. Diabetikarane kunne kun velga i Cola Zero og sprite Zero, me andre kunne kun velga blandt: Cola, fanta og Campagnebrus. Eventyrlandet er ikkje åleine. Eg syns at det burde vert begge valga av alle sortane i alle spise steder. Då kunne alle kundene velga og vraka kva brus dei ville ha.

Viss du i likheit med meg synst at det burde vert et valg for alle om me ville hatt vanlig brus eller sukkerfri brus på alle spisesteder, så meld deg inn her: http://www.facebook.com/home.php#!/home.php?sk=group_195275560503211

Terningkast på kafèn blir dessverre berre ein toer: trekker også ner på at me måtte gå med sokkane på kafèn.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.