Drikk ein cola, ligg på benken og et ein seigman og du ligger sansynlivis død i morgen !

Pizzabuffet på Astor i København

 

oubt0

Er så utruleg lei dette perfekt og sunnethysteriet som mange har om dagen ..!
Aldri et godis, aldri et sukker eller salt, aldri et pommefri eller pizza, eller lyst brød aldri ligg og slapp av på benken, et aldri ferdig mat, adlri alkohol, aldri snus, aldri sitt oppe seint, spill aldri nettpoker.
Det er greit at dei overnevnte tinga er usunne ting og mengder av dette ikkje er bra for deg i lengden , men det må var låv og unne seg eit glas sprite eller to i helgen og spille nettpoker ein gång i blandt?
Nei, du skal spise sundt, sundt sundt, og trene, trene ,trene og – abb abb, ikke sitte ned, trene! I Media er det tusenvis av «eksperter» som skal fortelja oss korleis me skal leva livet vårt eller ikkje leva livet og alle vet sjølvsakt best.

41313_425297792591_35818_n – Kopi
Til og med sunn mat skal ein halda seg vekke i frå
Nokon vil at me ikkje skal eta frukt , nokon meinar ein aldri ska eta tomat , nokon potet,Nokon meinar at me aldri skal eta brød, andre pasta/ris og gulerøtter osv ; men kva er det igjen då?
Det å informera om kva som skjer med kroppen og psyken om du gjær for mykje av det som»ikkje er bra» eller spiser for mykje av denne usunne maten er heilt greit , men heilt ærleg det er forskjell på å barbera seg og skjæra av seg haka!
Så det å eta moderate mengder av det som er såkalt «farleg» er ikkje så farleg som det å eta dette kvar dag/ fleire gånger i veka og kva me skal eta og kordan ein skal leva liva sine må kvar enkel få velga sjølv og det er ikkje slik at dei fleste av oss trenger eksperter som fortel oss kva som er sundt og kva som ikkje er det .

DSCN1878
Sjølv har eg ein klar regel for meg sjølv aldri brus , godis og snack ,jo

Vatn!
Vatn!

inni mellom, men aldri i vekene. Eg har eit fokus på å ete sund og variert mat frå bunnen og for i meg fem om dagen, eg trener og går turar kvar veke, men i helgene unner eg meg litt kos og sitter oppe seint , i selskaper et eg kake og har mine dager eg ser tv og slapper av.

308943_10150288042687592_1351117669_n
Min personlige meining er at det ikkje er farlig og eta pizza eller snop, men mengden du får i deg. Og det er det også det mange andre ekspertar meinar, for me har ei helse å ta vare på ,men gjelder også den psykiske helsa og da skal me innimellom eta usunn mat som smaker godt og gjør oss glad,men alt med måte! 🙂

Pizzabuffet på Astor i København
Pizzabuffet på Astor i København

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.