Dette bør alle kjøpesenter ha!

Food court til allbruk

Ein svært viktig ting alle kjøpesenter bør ha er ein god food court ( eller lignande) der alle kan setta seg ner nyta medbrakt mat eller kjøpt på dei ulike matstedene på kjøpesenteret.

Eit veldig stort kjøpesenter bør ha fleire.

Det bra for kundane å kunna setta seg ner godt og behageleg å slappa av når ein er på handel. Å kunne få i seg ein matbit er nødvendig for helsa og trivsel.

Det å kunne slappe godt av og samtidig være fri til å helga om ein vil eta mat kjøpt frå senteret, mat me har tatt med oss eller bare slappe av uten mat og berre drøsa er for oss avgjerande kor me vil  handla og kor lenge me blir.

Nokon stader har dei sjølv betjeningsdisk med kaffi og tevann ol. nokon stader gratis eller til ein billig penge.  Kopper,papir, bestikk, tallerkener osv. til mat og drikke, til å vaske opp eller papir / engangs står også framme.

Dagligvare butikker har av og til slike disker og så bruker du litt meir tid i butikken. Eg veit i hvertfall at eg  handler automatisk meir om eg får sette meg ned litt i staden for å måtte gå med ein gong eg blir sliten eller får vondt i ryggen.

Slike småting gjer det liksom så koseligt at du som kunde er ynskja velkommen på ein måte. Slappe av i hyggelege omgjevnadar og då handlar ein også meir. Det er nok ein av grunnane til at nokon senter / butikkar gjer slike ting for kundene, dei blir lengre og kjøper meir.

 

Oppsummering

Så om me skal bli ekstra lenge på eit kjøpesenter er det lurt å ha mange gode sitteplasser, vatndispensarar, food court OL. der me kan berre slappa av eller nyta mat som er medbrakt eller kjøpt der.

Bonus dersom desse matområdene har noko ekstra som kaffi/ te, bestikk og tallerkener OL.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.