Halda deg skønn i sommar! Tips av ElinF. :

Foto: ElinF

klikkher for fleire bileter til dette innlegget : http://elinf.bloggnorge.com/?page_id=125&preview=true

Blomster spring ut, fuglane syng og sola skin

Det er vår og me byrja og gleda oss til sommaren.

Her nokre tips til dei som vil stella seg litt ekstra i sommar.

  • Beskytt huda di med solkrem, skjølv om du har mykje pigmenter ( då kan du om du ynskjar bruka ein med låg solfaktor).  For mykje soling utan solkrem kan du få tørr og irretert hud av og tidlig aldring av huda. 

Det er også lurt og beskytta huda med tanke på hudkreft og føflekkreft.  Rådfør deg med ein som jobber i butikken  og finn den solkremen som passar deg. utvalget er stort  J

(liten ,høg fakor, dyre eller billigara merke, med tan osv) 

Det er også lurt og bruka “after sun”  etter at du hat vert i sola. J

  • Bad i sjøen i sommer (om det ikkje er for kaldt :p ): saltvatnet er bra for huda di og for håret ditt.  Huda vert rensa og håret blir skinnande.  Har også lest at det veks snarare.  Dersom du badar mykje i saltvatn i sommar, held du huda di fin heile sommaren. Om du har psoriasis, eksem, sår, kveser eller anna hudproblem er sjøvatn  bra. gjer hol på kvesa eller på eit sår så blir det rensa.
  • Sia huda kan verta tørr er  det lurt og bruka body lotion av og til. Her er også utvalget stort, men eg anbefaler og bruka ein heilt enkel parafymerfri variant. Skjølv liker eg ikkje og bruka alt for dyre body lotionar. ( Og det  stemmer ikkje alltid at alt som er dyrt er det beste. )Billig er også bra!.
  • Det er også lurt og bruka noko på lippene som enten  beskytter  for sola eller fuktigheitsgjivande. eller begge deler.

Sminke:

  • Eg anbefalar og ikkje bruka mykje sminke om sommaren. Dropp Eyliner, brunkrem, grunnlagskrem, sterke leppstifter, rouge, osv, spesielt alt på ein gång. Då skjuler du naturlige vakre gløden sommaren gjir deg! J   
  • fotoElinF

    Om du skal bruka smike er det fint med augenskygger med fargar mix noko som du synest er fint samen som passar deg og augene dine, og ein lipgloss som er fin til, ver kreativ!

Om du skal ha mascara anbefaler eg ein vanfast ein om du skal bada, men berre på den augnavippa oppe. Det treng ikkje vara det dyraste på markede for og vara bra.

Det er også fint og bruka blanding av friske fargar på neglene både på tåneglene og fingrane

klikkher for fleire bileter : http://elinf.bloggnorge.com/?page_id=125&preview=true

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.