Her spøkar det rundt Plumbo!

Foto: ElinF.
foto ElinF.

I helga var me på ein knallkjekk Plumbo konsert på Dyrskuet i Lyngdal. Tantebornet mitt satt på skuldrene mine, klappa, digga, sang møkkamann og koste seg veldig.Då me kom heim til hytta og såg igjønå biletene såg  me nokon hovuder rundt Plumbo Lars og Plumbo Tommy. Og oppdaga skikkelsar på bileter her og der er ikkje nytt for meg, men søkelser på senen i saman med Plumbo?? På dette biletet over av Lars Erik Blokkhus har eg prøvd og visa med piler kvar eg ser noko. Det er som om det er ei dame med open munn over skuldra hans, kanskje ho prøver og syngja ? hehe..Eg ser òg ein skalla mann med briller og grå jakke. Dei under har eg gjort lysare og prøvd og teikna med strek rundt skikkelsa, her har du to versjoner til av det same biletet: ( klikk på Biletene for og sjå dei større)  Foto: ElinF.Undar ser du to bileter av Tommy Elstad og to hovuder ved sida av han.

Foto ElinF. Dette biletet har eg gjort lysare og er utan streker..Foto: ElinF. Her har eg og teikna med strek rundt Hovuda eg ser.. Dette Biletet har eg og gjort lysare, det nerføre har eg teikna med sreker rundt. Og klikk på bildene og sjå nøye, han nærast Tommy ser ut som han spelar fløyte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.