Ulike storleiker til ulike fargar og kjønn.

Sist var det Spar Kjøp der blandt damesko var dei grå og mørke skonå i store storleiker og små storleiker var lyse fargar. Eg hadde sett meg ut nokon flotte haustsko på Spar Kjøp som var lyserosa og itillegg diverse farger. Når eg kom ner til butikken er dei lyse fargane berre laga i små str. og mørke og / eller grålige i berre store. Er tankegangen at dei som liker mørke farger er store og kraftige damer og dei som liker lyse farger er små nette damer?
Eg kunne ikkje kjøpa dei skonå eg likte då.


Det er også svært diskriminerande når dei lager klær og sko i » Dame og manna farger» og klær / sko for damer er bitte små og for menn er alt stort. Menn kan være små og damer store …
Nå var det JYSK som har mørke / grålige badekåper i store storleiker og kvite og rosa i berre små storleikar. Men kan være små og tynne og damer kan være store.
Ei lita nett dame kan vel lika mørke farger og ei dame som er stor og kraftig kan vel lika å kle seg feminint? og menn kan vel kle seg både i kvit og rosa om dei vil? Også her kunne ikkje eg kjøpe i den fargen eg likar og opplever dette alt for ofte . Trudde me hadde kome lenger..

Kvifor skal mørke farger var berre i store storleiker og lyse farger kun små storleiker ?

Ikkje merkeleg folk handler meir på nettet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.